Öne Çıkanlar İstifa Sonrası Yeniden Atama Kurası mesai ücreti öğretmen A101 26 Eylül 2024 Aktüel Ürünler AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı

YÖK'den TIPDİL Sınavı Yazısı (27 Ağustos 2024)

Genel Sekreter Başkan a. Batıkan Aksoy imzalı resmi yazıda "Yükseköğretim Yürütme Kurulu, 19 Temmuz 2017 tarihli toplantısında TIPDİL sınavının diş hekimliği ile tıpta uzmanlık eğitimi sınavlarına kabul edildiği dikkate alınarak diş hekimliği ve tıp alanındaki doktora programlarında da kabul edilmesinin uygun görüldüğü, TIPDİL puanının tezli yüksek lisans programlarında kabul edilip edilemeyeceği hususu Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 21.08.2024 tarihli toplantısında incelenmiş ve TIPDİL Sınavı'nın diş hekimliği ve tıp alanındaki doktora programlarında da kabul edilmesine ilişkin Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 19.07.2017 tarihli kararının iptal edilmesi uygun görülmüştür.'' denilmiştir.

Anahtar Kelimeler:
TIPDİL SınavıYÖK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.