Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı A101 Aktüel Ürünler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan BİM 5 Eylül 2023 Aktüel Ürünler

YÖK'ten Uygulamalı Eğitim Yazısı

Genel Sekreter Başkan a. Süleyman Necati Akçeşme imzalı resmi yazıda ''Öğrencilerin istihdamını artırmak ve kendi akademik alanları ile ilgili sektörü tanımalarını sağlamak amacıyla Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde bulunan "Antrenörlük Eğitimi", "Egzersiz ve Spor Bilimleri", "Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri" programlarında 8 dönemlik eğitimlerinin iki döneminin, anılan fakülte bünyesinde yer alan "Spor Yöneticiliği" ile "Rekreasyon" programlarında ise 8 dönemlik eğitimlerin bir döneminin ilgili sektör firmalarında mesleki eğitim olarak verilmesi Yükseköğretim Kurulu tarafından uygun görülmüştür. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Anahtar Kelimeler:
YÖKUygulamalı Eğitim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.