KamuMeb

''40 Bin Öğretmen Atansın'' Talebi

ATAMA-KADRO BEKLEYENLER

KamuMeb.net - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın 2018 yılı Şubat ayında 20 bin öğretmen atayacaklarını açıklamasının ardından atama bekleyen öğretmen adayları 20 bin atama sayısını az bularak 40 bin atama talep ettiler. Bunun için de twitterda oluşturdukları #Subatta40BinOEğrtAtansın hashtagı üzerinden bıkmadan usanmadan tweetler atıyorlar.

Kamuajans.com - Geçtiğimiz aylarda MEB personeli içerisinde 904 bin öğretmenin görev yaptığını açıklayan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Şubat ayında 20 bin öğretmen ataması için duyuruya çıkılacağını da sözlerine eklemişti. Ocak ayı sonuna geldiğimiz şu günlerde Şubat ayına sayılı günler kala atama bekleyen öğretmen adaylarını atama heyecanı sardı. 20 bin öğretmen atama duyurusunun henüz yayınlanmamış olması demek, atanamayan öğretmenlerin yapılacak atama sayısının yükseltilmesi için mücadele etmesi demek.

Son olarak twitter'dan #Subatta40BinOEğrtAtansın hashtagı ile seslerini duyurmaya çalışan atanamayan öğretmenler ''Sn Cumhurbaşkanım "Öğretmen sayılarını artırarak öğretmen açığını azaltacağız" demiştiniz.Talebimiz Şubatta mülakatsız 40 bin atama.'' diye feryat ediyor. İşte o tweetlerden bazıları::

Devletimizin, milletimizin, cocuklarimizin, nice umitlerle okulunu bitiren gençlerimizin,bu kişilerin ailelerin ve daha nicelerinin geleceği için #Subatta40BinOEğrtAtansın

#Şubatta40BinÖğrtAtansın "Sn Cumhurbaşkanım "Öğretmen sayılarını artırarak öğretmen açığını azaltacağız" demiştiniz.Talebimiz Şubatta mülakatsız 40 bin atama. Sn @RT_Erdogan @TC_Basbakan @naci_agbal @dbdevletbahceli @ikalin1 @hasandogan @Yusuf__Tekin @hmzaydg @tcmeb

Hatta change.org sitesinde bu konuya dair bir imza kampanyası başlatıldı.

İMZA KAMPANYASI

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.