KamuMeb

WhatsApp Çoklu Cihaz Özelliği Nasıl Kullanılır?

Bilgi Deposu

En çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan WhatsApp, artık telefonsuz da kullanılabilecek. WhatsApp'ın bu yeni özelliği kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

WhatsApp Web'in güncellenmesi ile birlikte WhatsApp Çoklu Cihaz kullanmak isteyenlerin yapması gerekenler belli oldu. Android ve iPhone için Çoklu Cihaz özelliğini kullanmak için yapılması gerekenler şöyle:

ANDROİD

WhatsApp'ı açıp Diğer Seçenekler kısmına, ardından Bağlı Cihazlar kısmına dokunun. En son Çoklu Cihaz Beta Programı'na ve Beta Programına Katıl'a dokunun.

İPHONE 

WhatsApp'ta Ayarlar kısmına girip Bağlı Cihazlar kısmına dokunun, Çoklu Cihaz Beta Programı'na, oradan Beta Programına Katıl'a dokunun.

Çoklu Cihaz Beta Programından Ayrılmak İçin Yapılması Gerekenler

ANDROİD

WhatsApp'ı açıp Diğer Seçenekler'e, Bağlı Cihazlar'a, Çoklu Cihaz Beta Programı'na, Beta Programından Ayrıl'a dokunun

İPHONE

WhatsApp Ayarlara giriş yaptıktan sonra Bağlı Cihazlar'a, Çoklu Cihaz Beta Programı'na Beta Programından Ayrıl'a dokunun.

WhatsApp Çoklu Cihaz Beta Programı'na katılırsanız bilgisayarda bulunan WhatsApp Web Oturumu otomatik olarak kapanacaktır. Bağlı Cihazlar bölümüne girerek parmak izi veya Face ID ile doğrulama yapmalı QR Kodunu okutmalısınız. Bu işlemden sonra WhatsApp Web, mesajlarınızı bilgisayara aktarır. Böylece mobil telefonunuz kapalı olsa bile yada internetiniz olmasa bile WhatsApp'ı kullanabileceksiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.