KamuMeb

20 Adet İlçe Müftüsü Alınacak

DİYANET PERSONELİ

KamuMeb.net - 2019 Yılı İlçe Müftülüğü Sınav Duyurusu Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın taşra teşkilatına GİHS Sınıfı 20 adet İlçe Müftüsü alınacak. Alınacak ilçe müftüsü yazılı ve sözlü sınav sonucuna göre kurum içi naklen alınacak.

KamuMeb.net - En az dört yıllık dini yükseköğrenim mezunu, ihtisas kursu belgesine sahip veya ilahiyat alanında doktora yapmış, kamu kurum ve kuruluşlarında toplam 5 yıl görev yapmış, ilçe müftüsü unvanda müktesebi bulunmayan erkek adaylar başvuru yapabilir.

Başvurular 22 Nisan - 6 Mayıs 2019 tarihleri arasında ilgili birimlerdeki DİBBYS (İKYS) sorumluları tarafından Başkanlığımız DİBBYS programı üzerinden alınacaktır.

Yazılı Sınav 11 Mayıs 2019 tarihinde Ankara'da yapılacaktır.“Sınav Giriş Belgesi” alma ve sınav sonuç öğrenme işlemleri (https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav) adresi aracılığıyla gerçekleştirilecektir.

Yazılı veya sözlü sınavın her birinden en az 70 puan alan adaylar başarılı sayılacaktır.

Adaylar, yazılı sınav sorularına ilişkin itirazlarını sınavın yapıldığı tarihten itibaren 7 (yedi) gün; yazılı ve sözlü sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ise her bir sınavın sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren en geç 7 (yedi) gün içinde yazılı olarak Başkanlığımız İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Personel Sistemleri Eğitim ve Sınavlar Daire Başkanlığına yapacaklardır. İtirazlar, en geç 15 (on beş) gün içinde incelenerek adaya bildirilecektir.

DUYURU

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.