KamuMeb

Kamuda Tasarruf Tedbirleri Eğitim Programı (10 Eylül 2024)

EĞİTİM PERSONELİ

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından E-30736300-799-112897679 sayılı Kamuda Tasarruf Tedbirleri Eğitim Programı konulu 10 Eylül 2024 tarihli resmi yazı yayınlandı.

Personel Genel Müdürlüğü Bakan a. Bülent Çiftçi imzalı resmi yazıda "17 Mayıs 2024 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan "Tasarruf Tedbirleri" Genelgesinde kamu kurum ve kuruluşlarının harcamalarında tasarruf sağlaması, bürokratik işlemlerin azaltılması ve kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli kullanımına ilişkin olarak gerekli tedbirlerin alınması hükmü bulunmaktadır. Genelge uyarınca ilgili uzman kurumlar Tasarruf Tedbirleri Eğitim Programı hazırlanmış ve UEK üzerinden kamu personelinin erişimine açılmıştır.

Bu kapsamda, Uzaktan Eğitim Kapısına yüklenen söz konusu eğitimlerin tüm personel tarafından https://uzaktanegitimkapisi.cbiko.gov.tr adresi veya e-insan mobil uygulamasının UEK modülü içindeki Tasarruf Tedbirleri Eğitim Programı kategorisinden en geç 1 Kasım 2024 tarihine kadar tamamlanmasının sağlanması hususunda bilgilerini ve gereğini arz ederim.'' denilmiştir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.