KamuMeb

Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğinde Değişiklik

EĞİTİM PERSONELİ

KamuMeb.net - 22 Şubat 2018 Tarihli ve 30340 Sayılı Resmî Gazete'de yayınlanan Millî Eğitim Bakanlığı Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile bazı ibareler değiştirilirken, bazıları yürürlükten kaldırıldı.

KamuMeb.net - 29/5/2013 tarihli ve 28661 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğinin 7 nci maddesinin altıncı fıkrasında, 15 inci maddesinin dördüncü fıkrasında yer alan ibare değiştirilmiştir.

17 nci maddesinin ikinci fıkrasının (e) bendine yeni bir ibare aynı bendin birinci cümlesinden sonra gelmek üzere yeni bir cümle, 28 inci maddesinin dokuzuncu fıkrasının başına bir cümle ve bir fıkra 28/A maddesinden sonra gelmek üzere bir madde eklenmiştir.

29 uncu maddesinin ikinci fıkrasının (c) bendi yürürlükten kaldırılmıştır. 34 üncü maddesinin ikinci fıkrasının (ç) bendinde yer alan ibare değiştirilip aynı fıkranın (ı) bendine bir ibare eklenmiştir.

43 üncü maddesinin beşinci fıkrasının son cümlesi değiştirilip aynı fıkraya bir cümle eklenmiş, yedinci fıkrasının (a) bendine bir ibare eklenmiş, (c) bendinde yer alan ibare yürürlükten kaldırılmış, onuncu fıkrasında yer alanibare değiştirilmiş, aynı fıkrada yer alan ibareye yeni bir ibare eklenmiştir.

46 ncı maddesinin birinci fıkrasında yer alan ibare değiştirilip 46/A maddesinin ikinci fıkrasında yer alan ibare yürürlükten kaldırılmıştır. EK-3 Ön Yüzü ve EK-12’si EK-9’unun başlığı, üçüncü maddesinde yer alan ibare ve dördüncü maddesi değiştirilmiştir.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.