KamuMeb

2018 EKPSS/Kura Yerleştirme Tercih Kılavuzunda Değişiklik

ENGELLİ - EKPSS

KamuMeb.net - 2018-EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirmeleri için tercih yapan ya da yapacak olan adayları ilgilendiren duyuru ÖSYM tarafından yayınlandı.

KamuMeb.net - Yayınlanan söz konusu duyuruda ''8 Mart 2018 tarihinde yayımlanan 2018 EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan Emniyet Genel Müdürlüğünün "Mütercim" unvanındaki kadroları için nitelik kod değişikliği yapılmıştır. Kılavuz, güncellenmiş haliyle ÖSYM’nin //www.osym.gov.tr adresinden yayımlanmıştır. Bu güncelleme nedeniyle tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar, tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Adayların tercihlerini yaparken Ek'te yer alan 14 Mart 2018 tarihli TABLO-4'ü esas almaları gerekmektedir.'' denilmiştir.

Afyon Kocatepe Üniversitesi 4605 nitelik kodu ile hemşire unvanına 5 kadro, Akdeniz Üniversitesi 4001 nitelik kodu ile memur unvanına 2 kadro, Atatürk Orman Çiftliği üdürlüğü 4799 nitelik kodu ile mühendis unvanına 2 kadro, Avrupa Birliği Bakanlığı 4001 nitelik kodu ile memur unvanına 2 kadro, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığı 4524 ve 4525 nitelik kodları ile istatistikçi unvanına 3 kadro ayırmıştır. 

2018 Yılı EKPSS/Kura Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yapılan değişiklik, tercih yapacak tüm engelli memur adaylarını ilgilendirmektedir. 

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.