KamuMeb

3600 Ek Gösterge ve Erken Seçim Açıklaması

KAMU PERSONELİ

TRT ortak yayınına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''2022 sonuna kadar 3600 ek göstergenin tamamlanmasını kararlaştırdık. Halkımız birkaç marjinal grubun sokak çağrısına cevap vermedi.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3600 ek gösterge konusunda ''Söz verdiğimiz gibi altıncı dönem toplu sözleşmede 3600 Ek Gösterge'nin 2022 sonuna kadar tamamlanmasını kararlaştırdık Öğretmen, polis, hemşire ve din görevlisi ünvanlarında çalışanlarımızın emeklilerimiz haklarında iyileştirmeler sağlanacaktır. Ek gösterge teknik çalışmalarımız, emeklilerimizin, çalışanlarımızın mali sosyal haklarının iyileştirmeye yönelik çalışmalar kesintisiz şekilde şu anda sürdürülüyor. Bu kararlılıkla emekli ve çalışanlarımız çok çok daha huzurlu bir ortama kavuşacaktır.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim konusunda ''Söyleyecek sözleri olmayınca. Yaptıkları iş bu. Sayın Bahçeli'nin bugünkü konuşmasında ifade ettiği üzere sevse de sevmese de bunların alışmalarını, riayet etmelerini kendilerine tavsiye ediyorum. Gündemi seçimle meşgul ederek sözümona siyaset yaptıklarını zannediyorlar. Küresel gelişmeler, döviz hareketlerini bahane ederek son olarak halkı sokağa çıkarmaya çağırdılar. Birkaç marjinal grubunun çağrısına sağduyulu halkımız cevap vermediği gibi güvenlik kuvvetlerimiz gereken çalışmaları başlattı. Vatandaşlarımız Haziran 2023'de sandık başına gidecek tercihini AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan yana kullanacaktır. Şu anda AK Parti, MHP, BBP Cumhur İttifakı olarak devam ediyoruz. Bundan hiç şüphem yok. Kararlılığımızdan herhangi bir taviz sözkonusu değil.'' dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.