KamuMeb

Günün Önemli Kararları (9-10 Temmuz 2020)

KAMU PERSONELİ

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2020/352, 353, 354, 355, 356, 357) 10 Temmuz 2020 Tarihli ve 31181 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Danışmanlığına, Ayhan OĞAN atanmıştır. Cumhurbaşkanı Danışmanlığına, Hamza GEDİKOĞLU atanmıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Muğla İl Müdürlüğüne, Aydın İl Müdürü Seyfi BOZÇELİK, Amasya İl Müdürlüğüne Ahmet KURT, Tekirdağ İl Müdürlüğüne Ülkü USLU, Osmaniye İl Müdürlüğüne Hamit COŞKUN, atanmıştır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan Başmüfettişliğe, Mustafa KOÇ atanmıştır.

Ankara Gençlik ve Spor İ1 Müdürlüğüne Mustafa ÇELİK, Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Mustafa DEMİRKIRAN, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Mahmut DANAYİYEN, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Yasin ÖZDEMİR, Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Ali Osman BEBEK, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Cemil BOZ, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Coşkun GÜVEN, Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Emrah Yüksel BABUŞCU, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Ebu Bekir KAYHAN atanmıştır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kilis Gençlik ve Spor İ1 Müdürlüğüne Bahattin YETİM, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Arif ÖZSOY, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne İsmail Hakkı KASAPOĞLU atanmıştır.

09 Temmuz 2020 Tarihli ve 31180 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2020/342, 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351)'ın detayları da belli oldu.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan KARASU görevden alınmış ve bu suretle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine İlyas TUFAN atanmıştır.

Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Murat CANGÜL görevden alınmış ve bu suretle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine Celalettin SIVACI görevlendirilmiştir.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Mehmet Ali KAYA atanmıştır.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Halil İbrahim AZAL atanmıştır.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Uğur SANCARBABA atanmıştır.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Soner KORKMAZ atanmıştır.

Türkiye Elektromekanik Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Hakkı KARATAŞ atanmıştır.

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Abdullah BAY AZIT atanmıştır.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Muhammet Hüseyin BİLGİÇOĞLU atanmıştır.

Türk Patent ve Marka Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliğine, Faruk ÇAKMAK atanmıştır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.