Öne Çıkanlar yılbaşı ikramiyesi Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Çocuk Kulüpleri Yönergesi İlçe MEM Mustafa Gültepe Sefa ÖZATA

Terazi Burcu Yorumu (Sağlık, İş, Aşk, Para) Ağustos 2024

Rafine ve kibar, uzlaşı yanlısı, iyi bir diplomat, düzenden hoşlanan, ilişkilerinde adil ve objektif, aklıyla hareket eden Terazi Burcu; Kararsız, aşırı hassas ve dengesiz, zayıf irade ve tembellik, başkalarını manipüle etmeye hazır, aşırı zevk düşkünüdür. Terazi Burcu'nun 2024 Yılı Ağustos Ayı Sağlık, İş, Aşk ve Para konularına ait yorumlarını haberimizde bulabilirsiniz.

TERAZİ BURCU (24 Eylül-23 Ekim) YORUMU

Ağustos ayı, Terazi burçları için büyük dönüşümler ve uyum arayışı ile geçecek. Ayın başında Venüs’ün Uranüs ile kare yapması, kişisel ve profesyonel ilişkilerde beklenmedik sürprizler getirebilir. Bu dönemde, esnek olmanız ve değişikliklere hızlı adapte olmanız gerekecek. Venüs’ün 5 Ağustos’ta Başak burcuna geçişiyle, ilişkilerde daha fazla düzen ve pratiklik ön plana çıkacak. Bu ay, özellikle Venüs’ün ay sonunda kendi burcunuza geçişiyle, ilişkilerde denge ve uyum sağlama fırsatınız artacak.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelecek Yeni Ay, Terazi için sosyal çevrelerde yeni başlangıçlar ve liderlik fırsatları sunuyor. Bu Yeni Ay sırasında, arkadaş çevrenizde veya topluluk içinde etkili olabilecek projelerde yer alabilirsiniz. Özellikle yaratıcı alanlarda kendinizi ifade etmek için mükemmel bir zaman. 19 Ağustos’taki Kova burcundaki Dolunay ise, kişisel ve profesyonel ortaklıklarınız üzerinde yoğunlaşacak. Bu Dolunay, var olan ilişkilerinizi test ederken, ilişkilerinizdeki dengeleri gözden geçirmeniz için size bir ayna tutacak.

Terazi’nin aşk hayatı, Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle bir miktar karmaşıklaşabilir. Bu dönemde, ilişkilerinizde daha fazla düzen ve detaylara odaklanma eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, Venüs’ün Jüpiter ve Satürn ile olan zorlu açıları, bazı meydan okumaları ve büyüme fırsatlarını beraberinde getirebilir. İlişkilerde sabır ve anlayış önem kazanacak. Venüs’ün 29 Ağustos’ta Terazi burcuna geçmesiyle, ilişkilerde daha fazla uyum ve dengeli etkileşimler mümkün hale gelecek.

Ağustos ayı, Terazi için aile ve sosyal ilişkiler açısından zengin bir dönem olacak. Mars ve Jüpiter’in kavuşumu, sosyal aktivitelerde ve aile içindeki etkileşimlerde canlılık getirebilir. Ancak Mars’ın Satürn ile olan karesi, aile büyükleri veya otorite figürleriyle bazı anlaşmazlıklar yaratabilir. Bu dönemde diplomasi ve uyum sağlama yeteneklerinizi kullanarak, olası sürtüşmeleri minimize etmek önemli olacak. Dolunay, sosyal çevrenizdeki ilişkileri gözden geçirme ve topluluk içindeki rolünüzü sorgulama fırsatı sunacak.

Kariyer ve finansal konular, Terazi için bu ay önemli bir odak noktası olacak. Mars ve Jüpiter’in kavuşumu, iş hayatında yeni fırsatlar sunarken, Mars’ın Satürn ile olan karesi, bu yeni başlangıçlarda bazı engellerle karşılaşabileceğinizi gösteriyor. İş hayatında esneklik ve uyum sağlama yetenekleriniz, bu engelleri aşmanızda kilit rol oynayacak. Finansal olarak, bu dönemde ani harcamalar konusunda dikkatli olmak önemli. Ay sonunda Venüs’ün burcunuza geçişiyle, finansal olarak daha stabil bir döneme girebilirsiniz ve kişisel değerleriniz artabilir.

NOT: Yorumlar kadinlarduysun.com sitesinden alınmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.