Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı A101 Aktüel Ürünler öğretmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

2022-2023 Umre Organizasyonu Görevli Mülakatına Katılacaklar

2022-2023 Yılı Umre organizasyonunda Din Görevlisi ve Kadın İrşad Görevlisi(KKÖ) olarak görev almak için müracaat eden personelin, MBSTS sınav puanı ile il bazında tecrübeli ve tecrübesiz sıralamalarına göre verilen kontenjan dahilinde mülakata çağrılacaklar belirlenmiştir. Ayrıca müracaat eden "Hiç​​ Umreye Gitmemiş" ünvanlı personelin tamamı,  "Kadın İrşad Görevlisi" ünvanlı personelden tecrubesiz olanların tamamı mülakata çağrılacaktır.

Mülakatlar 17.08.2022 tarihinden itibaren bölgelerde başlayacak olup mülakat bölge tarihi ve saati bilahare duyurulacaktır.

Mülakata çağrılma durumunuzu öğrenmek için https://hac.gov.tr/UWebIslemler/Sayfalar/Sorgular/UmreGorevliMulakatYerSorgulama.aspx linkini tıklayınız.

2022-2023 Umre Organizasyonu Görevli Seçim Kriterleri

2022-2023 Umre Tur ve Fiyatları

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Düzgün 2 yıl önce

Selamün aleyküm inşaAllah Umre için gurup oluşturuuyom 6 Şubat ta gidip İnşaAllah 3 Mart ta döneceğiz Ramazan ayı için ikinci bir grup oluşturabilirmiyim

Avatar
İhsan tosun 1 yıl önce

Kafile rehberi olmak istiyorum ve dine hizmet etmek istiyorum lütfen bana yardımcı olun

Avatar
Yüksel 1 yıl önce

Umre rehberliği yapmak istiyorum. Daha önce umreye gittim. Kur-an kurs öğrenciliği okudum. Diplamom da var.lutfen bana yardımcı olabilir misiniz