Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı A101 Aktüel Ürünler Sağlık Bakanlığı BİM 5 Eylül 2023 Aktüel Ürünler BİM 1 Kasım 2022 Aktüel Ürünler

2022 Yılı Kalfalık, Ustalık ve Usta Öğreticilik Sınavları Çalışma Takvimi (14 Ocak 2022)

Daire Başkanı Bakan a. Süleyman AKGÜL imzalı resmi yazıda ''Kalfalık, Ustalık ve Usta Öğreticilik teorik sınavları 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu, Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği ve Millî Eğitim Bakanlığı Önceki Öğrenmelerin Tanınması, Denklik ve Ölçme Değerlendirme İşlemleri ile İlgili Usul ve Esaslara İlişkin Yönerge hükümleri doğrultusunda e-Sınav olarak yapılmaktadır.

Bu kapsamda, ekte yer alan "2022 Yılı Kalfalık/Ustalık Sınavları Çalışma Takvimi" ve "2022 Yılı İş Pedagojisi (Usta Öğreticilik) Sınavı Çalışma Takvimi" hazırlanmıştır.

Sınav süreçlerinin sağlıklı yürütülebilmesi ve sınava girecek adayların mağdur olmamaları için yazımız ekinde gönderilen çalışma takvimlerine titizlikle uyulması hususunda, bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.