Öne Çıkanlar Öğrenci Şubeleri Dijital Faşizm Tarım Kredi Kooperatif Market 1 Eylül 2022 Aktüel Ürünler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ŞOK Aktüel Ürünler

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Ders Kitapları Listesi

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Cihad Demirli imzalı resmi yazıda ''2024-2025 eğitim öğretim yılından itibaren ders kitabı yerine kullanılacak eğitim araçlarının listesi 14.10.2021 tarih ve 31628 sayılı Resmî Gazete’ de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Ders Kitapları ve Eğitim Araçları Yönetmeliği'nin 26. maddesi hükmü gereğince Tebliğler Dergisi’nde duyurusu yapılmak üzere ekte gönderilmiştir.

Bununla birlikte “2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında Okutulacak Ders kitapları” listesinden öğretim programı değişikliği nedeniyle aynı Yönetmeliğin 22’nci maddesinin ikinci fıkrası gereği çıkartılması uygun görülen kitaplar da ayrıca ekte gönderilen listede belirtilmiştir. Listenin bu doğrultuda güncellenerek yayımının sağlanması hususunda, bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Aşağıda kimlik bilgileri verilen eğitim araçları 2024-2025 Öğretim Yılından itibaren kullanılmak üzere eğitim - öğretim açısından Kurulumuzca uygun bulunmuştur.

Ocak 2024 Sayı 2794-Ek Tebliğler Dergisinde yayımlanan “2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında Okutulacak Ders kitapları” listesinden öğretim programı değişikliği nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı Ders Kitapları ve Eğitim Araçları Yönetmeliğinin 22’nci maddesinin ikinci fıkrası gereği, çıkartılması uygun görülen adı, sınıf seviyesi, yazar ve yayınevi bilgileri verilen kitaplar aşağıda belirtilmiştir.

DUYURU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.