Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı A101 Aktüel Ürünler Sağlık Bakanlığı BİM 5 Eylül 2023 Aktüel Ürünler BİM 1 Kasım 2022 Aktüel Ürünler

2024 Yılı Öğretmenlerin Yer Değiştirme İşlemlerinde Süre Hesabında 31 Aralık Tarihinin Baz Alınması (14 Mayıs 2024)

Genel Başkan Talip Geylan ve Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kütük imzalı resmi yazıda ''bilindiği üzere Bakanlığınızca Öğretmenlerin 2024 Yılı İl İçi Yer Değiştirme Duyurusu yayınlanmış olup mezkur duyuruda süre hesabında 30 Eylül tarihinin baz alınacağı belirtilmiştir. Bakanlığınızca yayınlanan takvime göre de il içi yer değiştirmelere müteakip iller arası yer değiştirme ve mazeret durumuna bağlı yer değiştirme yapılacaktır. Bu yer değiştirmelerde 30 Eylül tarihinin baz alınması öğretmenlerin mağduriyetlerine sebebiyet vermektedir. 30 Eylül tarihinin baz alınması nedeniyle kendilerinden kaynaklanmayan çeşitli nedenlerle hizet süres eksik kalan öğretmenlerimiz hem isteğe bağlı hem de mazerete bağlı yer değişikliği talebinde bulunamayacak ve yaklaşık bir yıl daha eski görev yerinde çalışmak zorunda kalacaklardır.

Bu bağlamda, mağduriyetlerin önüne geçebilmek adına 2024 yılında öğretmenler için yapılacak tüm yer değiştirmelerde çalışılması gereken süre hesabında 31 Aralık tarihinin baz alınması hususunda gereğini arz ederiz.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.