Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen A101 Aktüel Ürünler yüz yüze eğitim

Bakanlığımız Mensuplarının Rezervasyon İşlemleri (13 Temmuz 2023)

Destek Hizmetleri Genel Müdür V. Bakan a. Mustafa YILDIRIM imzalı resmi yazıda "Bakanlığımıza CİMER, MEBİM, telefon, belgegeçer ve mail yoluyla gelen bazı şikayetlerin yanı sıra kimi sosyal medya hesapları veya haber sitelerinde da yayımlanan haberlerde, bazı öğretmenevi ve akşam sanat okulları tarafından öğretmenlerimize yeterli konaklama imkânı sağlanmadığı yönünde şikayetlere yer verildiği görülmektedir.

Bu nedenle anılan kurumlarda öğretmenlerimiz ile diğer Bakanlığımız mensuplarının konaklama taleplerine daha hızlı cevap verilebilmesi, şeffaflığının sağlanması ve rezervasyon işlemlerinde öncelikli olarak hizmet verilebilmesi amacıyla On-line Rezervasyon sistemlerinde; (25-39) oda kapasiteli kurumlarda en az 15 odanın, (40-79) oda kapasiteli kurumlarda en az 30 odanın, 80 oda ve üstü kapasiteli kurumlarda ise toplam oda sayısının en az % 60'ının 14.07.2023 tarihinden itibaren on-line rezervasyona kapatılarak rezervasyon işlemlerinin kurum idarecilerinin kontrolünde "öncelikle öğretmenlerimiz ile diğer Bakanlığımız mensuplarına" hizmet verecek şekilde sürdürülmesi hususunda, bilgilerinizi ve gereğini rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.