Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen yüz yüze eğitim A101 Aktüel Ürünler

Birlikte İngilizce Projesi Eğitici Eğitimleri Başvuruları (3 Şubat 2022)

Genel Müdür V. Bakan a. Necat Altıok imzalı resmi yazıda ''İngilizce öğretmenlerimizin mesleki, alan ve bireysel gelişimlerinin artırılması amacıyla Genel Müdürlüğümüz tarafından British Couneil ve Sabancı Vakfı iş birliği ile öncelikli olarak ortaokullarda uygulanmak üzere ''Birlikte İngilizce (English Together)'' Projesi yürütülmektedir. Söz konusu proje kapsamında 2019 yılından itibaren ortaokullarda görev yapan İngilizce öğretmenlerine yönelik ''Birlikte İngilizce Projesi Mesleki Öğrenme Toplulukları Eğitici Eğitimleri'' ve devamında da Mesleki Öğrenme Toplulukları (Professional Learning Communities-PLC) toplantıları gerçekleştirilmektedir.

Projenin 81 ilde tüm ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim düzeylerinde yayılımının sağlanması için 2022 yılı içinde Birlikte İngilizce Projesi Mesleki Öğrenme Toplulukları eğitici eğitimleri düzenlenecektir. Planlanan eğitimlere katılmak isteyen İngilizce öğretmenlerinin 7-17 Şubat 2022 tarihleri arasında ''veri.meb.gov.tr'' internet adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bu bağlamda; eğitici eğitimlerine katılmak isteyen ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim düzeylerinde görev yapan İngilizce öğretmenlerinin başvuru yapabilmeleri için gerekli duyurunun yapılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.