Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen A101 Aktüel Ürünler yüz yüze eğitim

Diplomaya Dayalı Alan Değişikliği Talebi (11 Ocak 2023)

Genel Başkan Oğuz Özat imzalı resmi yazıda ''Bakanlığımız, diplomaya dayalı öğretmen branş/alan değişikliği atama işlemlerini son olarak 1 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirmiştir. Bu durum, Bakanlık personelinde 2023 yılında da branş/alan değişikliğine dair bir beklenti oluşturmuştur. Eğitim gördükleri alanlarda eğitim-öğretim hizmetine devam etmek isteyen öğretmenlerimizin; bu taleplerine karşılık, Bakanlığımızın gerekli çalışmaları yapması, önceki uygulamalardan hareketle bir atama takvimi belirlemesi gerekmektedir.

Temayül haline gelen branş/alan değişikliğine, 2023 yarıyıl atama takvimi içerisinde yer verilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılarak atama takviminin duyurulması hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.