Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen A101 Aktüel Ürünler yüz yüze eğitim

e-Donatım İzleme Modülü (9 Mart 2022)

Genel Müdür Bakan a. Nazan ŞENER imzalı resmi yazıda ''Genel Müdürlüğümüzün 16.11.2017 tarih ve 19438045 sayılı Genelgesi'nde belirtildiği üzere Bakanlığımıza bağlı mesleki ve teknik ortaöğretim okul ve kurumlarının donatım verimliliğinin artırılması, donatım durumunun izlenmesi, analizi, okulların donatım yönünden güçlendirilerek gerekli tedbirlerin alınması için güncellenen "e-Donatım İzleme Modülü" kullanıma açılmıştır. Modülde alan/dal işlemleri, atölye ve laboratuvarlara ait standart donatım listeleri yenilenmiştir.

Bu nedenle “e-Donatım İzleme Modülü”nde yer alan bilgi başlıklarına göre istenen;

1) Bilgi giriş işlemleri ilgili “Alan Şefleri” tarafından yapılacak, “Taşınır Kayıt Kontrol Yetkilisi” tarafından modüle giriş işlemlerinin kontrolleri gerçekleştirilecek ve “Harcama Yetkilisi” tarafından onaylanacaktır.

2) Modüle veri giriş işlemleri bu yıla mahsus 14 Mart-29 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacak ve sistem 30 Nisan 2022 tarihinde kapatılacaktır. Bundan sonraki dönemlerde ilgi Genelge'de belirtilen tarihler arasında iş ve işlemler yürütülecektir.

Yukarıdaki açıklamalara göre ekte yer alan “e-Donatım İzleme Modülü Kullanım Kılavuzu”ndaki esaslar çerçevesinde bilgi girişlerinin eksiksiz olarak gerçekleştirilmesi, takibinin yapılması ve ilgililere gerekli rehberlik ve yönlendirmenin yapılması hususunda; bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanlığı e-Donatım İzleme Modülü
Kullanım Kılavuzu
(kılavuz webdeogren sitesinden alınmıştır.)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.