Öne Çıkanlar doktor adayları ceza miktarları Öğretim Programı Forma Sayıları CarrefourSa 2 Kasım 2022 Aktüel Ürünler Milli Eğitim Bakanlığı

İlama Bağlı Borçlar (18 Ekim 2021)

Daire Başkanı Bakan a. Yunus Derekaya imzalı resmi yazıda ''Strateji Geliştirme Başkanlığının 23 Mart 2021 tarihli ve E-10903426-841.02.09-22889731 sayılı yazısı gereğince, ''İlama Bağlı Borçlarda'' ödenek talep, tahsis ve harcama süreçleri hakkında açıklama gereği duyulmuştur. Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'ne bağlı okul ve kurumlar için harcama birimi görevini yürüten İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin yazımız ekinde gönderilen metinde belirtilen açıklamalar doğrultusunda iş ve işlemlerini geliştirmelerini, süreci sağlıklı bir şekilde yürütmeleri ve cezai bir yaptırımla karşılaşılmaması için gerekli hassasiyeti göstermeleri konusunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Anahtar Kelimeler:
Milli Eğitim Bakanlığı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.