Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen A101 Aktüel Ürünler yüz yüze eğitim

İlköğretim ve Ortaöğretim Okulları 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılına Geçiş İşlemleri Konulu Duyuru

Tüm resmi/özel ortaöğretim kurum tür ve sınıf seviyelerinde kayıtlı öğrenciler için 2024-2024 eğitim ve öğretim yılına geçiş işlemleri 18-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

2023-2024 II. dönem yılsonu itibariyle ilköğretim kademesindeki özellikle 8. sınıf öğrencilerinin denklik belgesi kayıtları ve yılsonu başarı puanları ile genel olarak tüm öğrencilerin devam-devamsızlık, ders notları, “ŞÖK BEKLEYEN” durumda görünen öğrencilerin Ş.Ö.K. kararlarının sisteme işlenmesi vb bilgi kontrol/düzeltme iş ve işlemlerinin ilgili okul idarelerince EN GEÇ 18 TEMMUZ 2024 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 10:00’e kadar e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinde doğru ve eksiksiz bir şekilde tamamlanması gerekmektedir.

2023-2024 II. dönem yılsonu itibariyle ortaöğretim kademesindeki tüm öğrencilerin devam-devamsızlık, ders notları vb bilgi kontrol/düzeltme iş ve işlemlerinin ilgili okul idarelerince EN GEÇ 18 TEMMUZ 2024 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 10:00’a kadar e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinde doğru ve eksiksiz bir şekilde tamamlanması gerekmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.