Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen A101 Aktüel Ürünler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Kabartma Kitapların Eğitim Öğretim Dönemine Yetiştirilmesi (22 Ağustos 2023)

Genel Başkan Oğuz Özat imzalı resmi yazıda ''Görme engelli öğretmen ve öğrenciler eğitim faaliyetlerini kabartma kitaplar üzerinden yürütmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görme engelli öğretmen ve öğrencilere verilen kabartma kitaplar, geçmiş eğitim-öğretim dönemlerinde geç tarihlerde teslim edilmiş; öğretmen ve öğrenciler için mağduriyet oluşmuştur.

Özellikle eğitim faaliyetlerini kabartma kitaplar üzerinden yürüten öğretmen ve öğrencilerin yaşadıkları bu mağduriyetin ortadan kalkması için kabartma kitapların eğitim-öğretim yılı başlamadan kurumlara ulaştırılması önem arz etmektedir. Konu hakkında, iş ve işlemlerin yapılması hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.