Öne Çıkanlar Özel Öğrenci Barınma Hizmeti 2024 Yılı KPSS Lisans (Alan Bilgisi) Sınavı Soru ve Cevapları Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Hakmar Express BİM Aktüel Ürünler

Milas'lı Müdürün Acı Kaybı

Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Milas Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Er, kalbinde oluşan sorun sebebiyle yoğun bakıma alındı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitiren Milas Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Er, ailesini, sevenlerini, mesai arkadaşlarını ve eğitim camiasını derinden üzdü.

Evli ve 3 çocuk babası Abdullah Er, Milas eğitim camiasında yakından tanınan emektar eğitimci ve idareciydi. Abdullah Er'in cenazesi ikindi namazına müteakip Gürçamlar Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.