Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen A101 Aktüel Ürünler yüz yüze eğitim

Milli Eğitim Personeli Görevde Yükselme Sınavı (6 Eylül 2022)

Genel Başkan Oğuz Özat imzalı resmi yazıda ''Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Personel Görevde Yükselme Sınavı en son 2018 yılında yapılmıştır. MEB 2018 yılında merkez teşkilatında 64 şef ve 40 memur kadrosu için taşra teşkilatında ise 1750 şef ve 3450 memur kadrosu için görevde yükselme sınavı yapmıştı. Aradan geçen süreye rağmen personel görevde yükselme sınavı gerçekleştirilmemiştir. Milli Eğitim Bakanlığında görev yapan yüzlerce personel yakın zamanda görevde yükselme sınavı duyuru beklentisi içindedir.

Sendikamıza gelen talepler doğrultusunda Bakanlığın, görevde yükselme sınavı ile ilgili bir sınav takviminin açıklaması, bu beklentide olan personelin taleplerinin karşılanması adına gerekli bir hal almıştır.

Bakanlığın Personel Görevde Yükselme Sınavı'na ilişkin gerekli çalışmaların yapılması hususunu bilgilerinize arz ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma 2 yıl önce

Sınavsız direk geçiş istiyoruz ve en yakın zaman memur kadrolarına geçmek istiyoruz ( yhs) personeli

Misafir Avatar
sınavsız 2 yıl önce @Fatma

bişeyleri elde edebilmek için biraz çaba olmalı. sınavsız çabasız oh ne iyi

Beğenmedim! (5)
Avatar
hasan 2 yıl önce

canımıza ceddimize yettiniz artık! 5. seneye giriyoruz hala sınav yok. tek derdi̇ni̇z öğretmen! bakanlikta yata yata bi̇r hal oldunuz.

Avatar
ADALET 2 yıl önce

yurtdan gelenlere ve şoförlere sinavsiz kadro veri̇yorsunuz.hi̇zmetli̇ye sinav bi̇le yok.

Avatar
35 yıldır yatılı bölge ortaokuldan çalışmaktayım 2 yıl önce

35 yıldır yatılı bölge ortaokuldan çalışmaktayım halen bir unvan vermediler bizde Allah rızası bir alt kısmada bir bakın

Avatar
Hatice Özdemir 1 yıl önce

Görevde yükselmeve şeflik ve memurluk sınavı üstünden beş yıl geçti lütfen tamam yaptığımız işleri seve seve yapıyoruz hiçbir zan gucunmadim ama neden dahaiyi yerlerde olmayalım lütfen bizlere daha güzel haberler gelsin artık sinavsiz olsun değil sinavlida olsa hakkımızı istiyoruz

Avatar
Ayşegül 2 yıl önce

Sınavsız direk geçiş olmak istiyorum ve 2016 ta beri bir acıklama edin talep etmek için gönderdi

Avatar
Hatice Özdemir 2 yıl önce

2018 yılında en son MEB görevde yükselme memurluk ve şeflik sınavı oldu üzerinden 5 sene olacak lütfen benimle birlikte sinav bekleyen arkadaşlarımızda var lütfen artık bir tarih belirlersiniz çok seviniriz

Avatar
Turgay 2 yıl önce

2018 yilindan beri sınav bekliyoruz gecici gorevle 15 yil oldu memurluk yapıyorum