Öne Çıkanlar ücret gelirleri ekpss taban ve tavan puanları A101 27 Haziran 2024 Aktüel Ürünler CMK ücret tarifeleri öğretmen

Mülakatla İlgili Bilgi Edinme (11 Haziran 2024)

Genel Başkan Oğuz Özat imzalı resmi yazıda ''Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Sözleşmeli Öğretmenlik Sözlü Sınav Yerleri Sonuçları 10 Haziran 2024 tarihinde adaylara duyurulmuştur. Buna göre;

1- Sözlü Sınav Merkezi olarak belirlenen iller hangileridir?
2- Komisyonlar hangi kriterlere göre belirlenmiş, branş bazlı komisyon üye dağılımı nasıl ayarlanmıştır?
3- Takvime göre belirlenen sözlü sınav süresi 40 gündür. Bu süre içerisinde görevli komisyon üyeleri asli görevlerini nasıl yürütecektir?
4- Komisyonda görev verilen branş öğretmenleri yaz tatilinde olacağından komisyon üyeleri için görevlendirmeler nasıl yapılacaktır?
5- Komisyon üyelerinin görevleri nelerdir?
6- Sözlü sınava çağırılan aday sayısı düşünüldüğünde yüzlerce komisyon kurulması gerekmektedir. Bu komisyonlar tutarlı ve objektif değerlendirmeleri nasıl yapacaktır?
7- Mülakatı geçen adayların göreve başlama tarihleri ne zamandır?

Yukarıda belirtmiş olduğumuz sorunlara ilişkin Sendikamıza bilgi verilmesi husunda gereğini bilgilerinize arz ederim'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.