Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen A101 Aktüel Ürünler yüz yüze eğitim

Müze ve Ören Yerlerine Girişler (1 Mart 2022)

Genel Başkan Kadem Özbay imzalı resmi yazıda ''bilindiği üzere, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Bakanlığınız arasında imzalanan protokol uyarınca; Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı müze ve ören yerlerine girişleri düzenleyen ''Müze ve Ören Yerlerine Girişlerde Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönerge''ye eklenen 4. maddenin 15. fıkrası gereğince ''Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel ilk ve orta öğretim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin geçerli kimlik kartlarını ibraz etmeleri kaydıyla'' 300'e yakın müze ve ören yerine ücretsiz girebilmelerine olanak sağlanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı müze ve ören yerlerinden ücretsiz yararlanacak olanların, sadece Bakanlığınıza bağlı resmi ve özel ilk ve orta öğretim kurumlarında görev yapan öğretmenler olduğu görülmektedir.

Bakanlığınıza bağlı eğitim kurumlarında görev yapan diğer personelin de (idareci, yönetici, memur, hizmetli, işçi vb.) müze ve ören yerlerine ücretsiz girebilmelerinin sağlanmasını talep ederiz.'' denilmiştir.

Anahtar Kelimeler:
MüzeÖren Yerleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.