Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen yüz yüze eğitim A101 Aktüel Ürünler

Öğretmenlere İhtiyaç Analizi Formlarının Duyurulması (15 Şubat 2022)

Genel Müdür Bakan a. Cevdet Vural imzalı resmi yazıda ''2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve 2021-2023 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı'nın uygulanmasına yönelik olarak 3 Şubat 2021 tarihli ve 2021/2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi yayımlanarak eylem planında belirtilen stratejik amaç, hedef ve performans göstergelerine dair faaliyetlerin ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından yerine getirilmesinin değerlendirilmesine ilişkin İhtisas Grupları toplantıları yapılmaktadır.

Bu kapsamda, 7.7.3 sayılı ''Trafik Güvenliği derslerinde görev alan öğretmenlere yönelik hazırlanan hizmet içi eğitim programı sayısı'' başlıklı performans göstergesine ilişkin çalışmalar yürütülmektedir. Bu çalışmalar doğrultusunda, veri toplama modülü ''veri.meb.gov.tr'' adresinde 16-21 Şubat 2022 tarihleri arasında yayında olacak olan ''Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Dersine Giren Öğretmenler İçin İhtiyaç Analizi'' ve ''Trafik Güvenliği Dersine Giren Öğretmenler İçin İhtiyaç Analizi'' adlı iki ihtiyaç analizi formu oluşturulmuştur.

Söz konusu derslere giren öğretmenlerin ihtiyaç analizi formlarını doldurmaları için ilinizde görev yapan öğretmenlere duyurulması hususunda bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.