Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı A101 Aktüel Ürünler Sağlık Bakanlığı BİM 1 Kasım 2022 Aktüel Ürünler BİM 5 Eylül 2023 Aktüel Ürünler

Öğretmenlerin 2024 Yılı Yer Değiştirme İşlemleri (27 Mayıs 2024)

Genel Başkan Kadem Özbay imzalı resmi yazıda ''Bakanlığınızca, 2024 yılı öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme duyurusu yapılmıştır. Bakanlığınızca yapılan duyuruda “Başvuru şartları 30 Eylül 2024 tarihi itibarıyla bulundukları eğitim kurumunda en az üç yıllık çalışma süresini tamamlamış olmak’’ şartı yer almaktadır. 2021 Eylül ayından önce atama kararnamesi çıkmasına rağmen güvenlik soruşturması, veya başkaca nedenlerle görevlerine fiilen başlayamayanlar ile askerlik ve diğer nedenlerle görev süresi kesintiye uğrayan öğretmenler, yer değiştirme takviminde belirtilen üç yıllık süreyi tamamlayamadıkları için atama isteminde bulunamamakta ve mağdur edilmektedirler.

Öğretmenlerin 2024 yılı il içi/ iller arası isteğe bağlı yer değiştirme, zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme ve aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirmelerinde, 31 Aralık tarihinin dikkate alınarak yer değiştirme isteklerinin kabul edilmesini ve oluşacak mağduriyetlerin önlenmesini talep ederiz.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.