Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen A101 Aktüel Ürünler yüz yüze eğitim

Okul Uygulama Kılavuzu (19 Ağustos 2022)

Ortaöğretim Genel Müdürü Bakan a. Halil İbrahim TOPÇU imzalı resmi yazıda ''Genel Müdürlüğümüze bağlı fen liseleri, sosyal bilimler liseleri ve Anadolu liselerinde görev yapan yöneticilere rehberlik etmek amacıyla "Okul Uygulama Kılavuzu" hazırlanmış olup, kılavuzda kanun, tüzük, yönetmelik, yönerge, program ve resmî yazı gereği okullarda uygulanması gereken iş ve işlemler tanımlanmış ve mevzuat dayanağı belirtilmiştir.

Okul yöneticileri MEB Ajanda uygulamasını https://mebbis.meb.gov.tr/maa/kilavuz.pdf adresinden faydalanarak cep telefonlarına indirdikten sonra uygulama tarihinde yapılacak iş ve işlemler MEB Ajanda uygulamasından cep telefonlarına bildirim olarak gönderilecektir. Böylece okullarda yapılacak iş ve işlemler standarda kavuşturulacak ve okullarda yapılacak işlerin eksiksiz olarak tamamlanmasına yönelik ciddi bir adım atılmış olacaktır.

Bilgilerinizi ve ekte gönderilen 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı "Okul Uygulama Kılavuzu"nun Genel Müdürlüğümüze bağlı okul müdürlüklerine gönderilerek uygulamaya başlanmasını rica ederim.'' denilmiştir.

Okul Uygulama Kılavuzu

Meb Ajanda Kullanım Kılavuzu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.