Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen A101 Aktüel Ürünler yüz yüze eğitim

Performans Görevi ve Proje Çalışması Öğretmen Rehber Kitabı (7 Nisan 2023)

Ortaöğretim Genel Müdür V. Bakan a. Mustafa KIŞAN imzalı resmi yazıda "Genel Müdürlüğümüze bağlı okullarda öğrencilerin aktif şekilde rol alabileceği keşfetme, anlama, sorgulama, analiz yapma ve problem çözme süreçlerini daha çok kapsayacak şekilde proje veya performans görevlerinin planlanmasına katkı sağlamak amacıyla “Performans Görevi ve Proje Çalışması Öğretmen Rehber Kitabı” hazırlanarak “https://ogmmateryal.eba.gov.tr/kutuphane/performans-gorevi” ve “https://twitter.com/meb_ogm/status/1643673307114242048?t=0UshmGgCELXvJW05aKDVlA&s=08” web adreslerinde yayımlanmıştır.

Performans Görevi ve Proje Çalışması Öğretmen Rehber Kitabının; öğrencilerin zihinsel, sosyal ve bedensel becerilerinin gelişiminin desteklenmesi için proje ve performans görevlerinin öğrencilerin aktif şekilde katılacağı etkinlikler şekline dönüştürülmesinde bir farkındalık oluşturması, performans ve proje çalışmalarının öğrenciye verilmesinden itibaren çalışmaların değerlendirmesine kadar geçen sürecin nasıl yönetileceği ile ilgili öğretmenlerimize rehber olması hedeflenmektedir.

Bu kapsamda bahsi geçen materyalin Bakanlığımıza bağlı resmî ve özel örgün ortaöğretim kurumlarına duyurusunun yapılması, kullanımı ile ilgili gerekli tedbirlerin alınması hususunda, bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.