Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen yüz yüze eğitim A101 Aktüel Ürünler

7223 Sayılı Karar Resmi Gazete'de

Kamu iktisadi teşebbüsleri ve bağlı ortaklıklarının 2023 yılına ait Genel Yatırım ve Finansman Programında değişiklik yapılmasına ilişkin ekli Kararın yürürlüğe konulmasına, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 29 uncu maddesi gereğince karar verilmiştir.

2/5/2023 TARİHLİ VE 7223 SA YILI CUMHURBAŞKANI KARARININ EKİ KARAR

MADDE 1- Kamu iktisadi teşebbüsleri ve bağlı ortaklıklarının 2023 yılına ait Genel Yatırım ve Finansman Programının tespitine ilişkin 11/10/2022 tarihli ve 6206 sayılı Cumhurbaşkanı Kararının eki Kararın 4 üncü maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir.

"(8) Türkiye Taşkömürü Kurumunda, son yıllarda ayrılan nitelikli personel açığının kapatılabilmesini teminen, birinci fıkrada yer alan kısıtlamalara tabi olmaksızın 2.000 adet münavebeli (gruplu) pano ayak üretim işçisi istihdamında Kurum Yönetim Kurulu yetkilidir."

MADDE 2- Bu Karar yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3- Bu Karar hükümlerini Hazine ve Maliye Bakanı yürütür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.