Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı A101 Aktüel Ürünler öğretmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Biyometrik Kimlik Doğrulaması Uygulaması Yeniden Başlıyor

Kurumumuz web sayfasından 29.04.2022 tarihinde yapılmış olan “Biyometrik Kimlik Doğrulama Sistemi Yeniden Açılması (2022/1)” başlıklı duyurumuz ile, Kurumumuzca görülen lüzum üzerine 01.06.2022 tarihinden itibaren özel sağlık hizmet sunucularında Biyometrik Kimlik Doğrulaması Uygulamasının yeniden zorunlu olarak başlatılması kararının alındığı duyurulmuştur.

BKDS'nin sorunsuz olarak tüm özel sağlık hizmet sunucularınca zamanında devreye alınabilmesi ve özel sağlık hizmet sunucuları ve dernekler tarafından talep edilmesi nedeniyle, BKDS uygulamasının özel sağlık hizmet sunucuları için 01.06.2022 tarihinden itibaren zorunlu olmadan, 01.08.2022 tarihinden itibaren de zorunlu olarak uygulamaya alınması kararı alınmıştır.

Konuyla ilgili olarak Kurumumuzla sözleşmeli özel sağlık hizmet sunucularınca ileride yaşanabilecek olan mağduriyetlerin önlenebilmesi amacıyla, gerekli tedbirlerin zamanında alınarak sistemlerin hazır hale getirilmesi önem arz etmektedir.

Tüm özel sağlık hizmet sunucularına önemle duyurulur.

TEKNİK DESTEK: [email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.