Öne Çıkanlar Vahit Kirişçi Kimdir kira kontratları 28. Cüz tarımsal alet ve ekipmanlar Özel Güvenlik Görevlileri İş ve İşlemleri

2024 Yılı 1. Dönem İç Güvenlik Fakültesi Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuru Sonuçları

1. Dönem İç Güvenlik Fakültesi Öğrenci Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 23 Temmuz-29 Temmuz 2024 tarihleri arasında tamamlanmıştır. Polis Akademisi Başkanlığı İç Güvenlik Fakültesi Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde ön başvurusu kabul edilen 791 Erkek ve 307 Kadın aday olmak üzere toplam 1098 aday sınav aşamalarına katılmaya hak kazanmıştır.

1. Dönem İç Güvenlik Fakültesi Aday Giriş Sınavı aşamalarına katılmaya hak kazanan adaylar sonuçlarını e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.

İç Güvenlik Fakültesi Giriş Sınavı aşamalarına katılmaya hak kazanan adaylar 1200 TL (Binikiyüz TL) olan sınav başvuru ücretini 01 Ağustos 2024 Perşembe Günü Saat: 09.00’dan 07 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Türkiye Halk Bankası Gölbaşı Şubesi/ANKARA “2024 İç Güvenlik Fakültesi Giriş Sınavı”  isimli hesabına yatıracaktır.

Belirlenen tarihler arasında sınav başvuru ücretini yatırmayan adaylar sınav aşamalarına katılamayacaklardır.

Başvuru Ücreti sadece Halkbank Şubelerinden, Halkbank ATM’lerinden ve Halkbank İnternet Bankacılığından yatırılacaktır.

Diğer bankaların şubelerinden, internet bankacılığı ve ATM’lerinden başvuru ücreti yatırma işlemi yapılmayacaktır.

UYARI:  ŞEHİT VEYA VAZİFE MALULÜ OLANLARIN EŞ VEYA ÇOCUKLARI SINAV ÜCRETİ YATIRMAYACAKTIR.

1. DÖNEM İÇ GÜVENLİK FAKÜLTESİ GİRİŞ SINAVINA;

Başvuru yapmayan ve sınav aşamalarına katılmaya hak kazanmadığı halde başvuru ücreti yatıran; başvuru şartlarından herhangi birini taşımayan, sınava girmeyen, giremeyen, sınava alınmayan, sınavdan çıkarılan, sınavı geçersiz sayılan, Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavından başarısız olan; ücret gerektirmeyen bir işlem için ücret yatıran veya aynı işlem için birden fazla ücret yatıran; sınav ücretini kendi adına yatırmayan adayların sınav başvuru ücretleri geri ödenmeyecektir. 

ADAY BELİRME ÖN BAŞVURU SONUÇLARI : https://www.turkiye.gov.tr/polis-akademisi-polis-akademisi-sinav-sonucu-sorgulama

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.