Öne Çıkanlar Özel Öğrenci Barınma Hizmeti 2024 Yılı KPSS Lisans (Alan Bilgisi) Sınavı Soru ve Cevapları Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü BİM Aktüel Ürünler yüz yüze eğitim

Günün Önemli Kararları (18 Temmuz 2024)

2024/210 Karar Sayılı Karara göre; Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığına, Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 12 ve 13 üncü maddeleri gereğince Hakkı SUSMAZ atanmıştır.

2024/211 Karar Sayılı Karara göre; Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğüne, Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 12 ve 13 üncü maddeleri gereğince Bekir KELEŞ atanmıştır.

2024/212 Karar Sayılı Karara göre; Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı Tarık Yusuf UÇAR, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

2024/213 Karar Sayılı Karara göre; Adli Tıp Kurumu Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Gençlik ve Spor Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ahmet BENSİZ atanmıştır.

2024/214 Karar Sayılı Karara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliklere, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Esra Tuba Aydemir, Ferit Ezeroğlu, Fevzi Ünver, Aynur Genç, Mehmet Karahan, Ufuk Yılmaz (Müfettişler) atanmıştır.

2024/215 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince ekli (I) sayılı listede yer alan Çevre Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı üst kademe kamu yöneticileri görevden alınmış, ekli (II) sayılı listede yer alan Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı ve bağlı kuruluşları üst kademe kamu yöneticiliklerine hizalarında belirtilen kişiler atanmıştır.

17/7/2024 TARİHLİ VE 2024/215 SAYILI KARARIN EKİ (I) SAYILI LİSTE

1- Bakan Yardımcısı Vedad GÜRGEN

2- Bakan Yardımcısı Refik TUZCUOĞLU

3- Çevre Yönetimi Genel Müdürü Recep AKDENİZ

4- Çevresel Etki Değerlendirmesi, izin ve Denetim Genel Müdürü Cihan TATAR

5- Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Nurettin TAŞ

6- Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Hüseyin BAYRAKTAR

7- Personel Genel Müdürü İbrahim YILMAZ

8- Rehberlik ve Teftiş Başkanı İhsan YİĞİT

9- Strateji Geliştirme Başkanı Sadi KIZIK

17/7/2024 TARİHLİ VE 2024/215 SAYILI KARARIN EKİ (II) SAYILI LİSTE

1- Bakan Yardımcısı Ömer BULUT

2- Bakan Yardımcısı Burak DEMİRALP

3- Milli Emlak Genel Müdürü Veli TUNÇEZ

4- Çevre Yönetimi Genel Müdürü Fatih TURAN

5- Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürü Eyyüp KARAHAN

6- Yapı İşleri Genel Müdürü Murat ORAL

7- Mesleki Hizmetler Genel Müdürü Banu ASLAN

8- Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Kasım YENİGÜN

9- Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü İsmail TÜZGEN

10- Personel Genel Müdürü Halil ERDOĞAN

11- Rehberlik ve Teftiş Başkanı Aytaç YÜKSEL

12- Strateji Geliştirme Başkanı Yusuf Alperen AYAR

13- Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Hakan GEDİKLİ

14- Toplu Konut İdaresi Başkam Mustafa Levent SUNGUR

15- Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Taşınmaz ve Kaynak Geliştirme Genel Müdürü Oğuzhan YAYLACI

2024/216 Karar Sayılı Karara göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan; Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcılığına Yahya KESİMAL, Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcılığına Selçuk AYDEMİR, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Maliki Ejder BATUR 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

2024/217 Karar Sayılı Karara göre; Tokat Valiliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İstanbul-Bakırköy Kaymakamı Abdullah KÖKLÜ atanmıştır.

2024/218 Karar Sayılı Karara göre; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğe, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Müfettiş Mesut Cemil İŞLER atanmıştır.

2024/219 Karar Sayılı Karara göre; Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğe, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Müfettiş Muhammet Uğur NURALOĞLU atanmıştır.

2024/220 Karar Sayılı Karara göre; Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Başmüfettişliğine, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 37 nci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince Oğuz Serkant AKIN atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.