Öne Çıkanlar Öğrenci Şubeleri Dijital Faşizm Tarım Kredi Kooperatif Market 1 Eylül 2022 Aktüel Ürünler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan EYT

Günün Önemli Kararları (2 Ağustos 2024)

2024/251 Karar Sayılı Karara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ayberk ÖZEŞ atanmıştır.

2024/252 Karar Sayılı Karara göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliğine, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 37 nci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince Ahmet ERDAŞ atanmıştır.

2024/253 Karar Sayılı Karara göre; Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdür Yardımcısı İbrahim YAZAR, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

2024/254 Karar Sayılı Karara göre; Orman Genel Müdürlüğü; Genel Müdür Yardımcıları Zekeriyya NANE ve Recep ATEŞ, Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat DİKİCİ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.