Öne Çıkanlar Sağlık ve İlahiyat Alanlarında Lisans Tamamlama Başvuru ve Tercih İşlemleri Lgs Tarihi Ne Zaman Çiftçilerin Prim Destekleri Ödenmeli Kalkınma Bakanlığı emeklilik yaşı

Günün Önemli Kararları (25 Ekim 2024)

2024/375 Karar Sayılı Karara göre; Adalet Bakanlığında açık bulunan Adalet Başmüfettişliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Adalet Müfettişleri Mikail TORUN, Ahmet Hamdi KASAPOĞLU, Zafer KANDEMİR ve Çağlar KÖSE atanmıştır.

2024/376 Karar Sayılı Karara göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan iş Başmüfettişliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Anıl GÜRSE S, Gökhan ATEŞ, Işıl SEZGİN BAL ve Naz BAŞARAN atanmıştır.

2024/377 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince; Slovenya Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, İkili İlişkiler Genel Müdürü Hayriye KUMAŞCIOĞLU, Bahreyn Krallığı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Ayşe Hilal SAYAN KOYTAK, Zambiya Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Kuzey Afrika Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Barbaros DİCLE, İsviçre Konfederasyonu Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, İkili İlişkiler Genel Müdürü Şebnem İNCESU, Çek Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Metin FEYZİOGLU, atanmıştır.

2024/378 Karar Sayılı Karara göre; Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Hazine ve Maliye Başmüfettişliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Hazine ve Maliye Müfettişleri Ahmet Yesari EROĞLU ve Tolga TURAN atanmıştır.

2024/379 Karar Sayılı Karara göre; Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince ekli listede yer alan Vergi Müfettişleri atanmıştır.

2024/380 Karar Sayılı Karara göre; Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Vergi Müfettiş Yardımcıları Funda YÜCEL ve Vasfi Süleyman ÖZÇAKMAK 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

2024/381 Karar Sayılı Karara göre; Sağlık Bakanlığında açık bulunan Müfettişliklere, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren ekli listede yer alan Müfettiş Yardımcıları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

2024/382 Karar Sayılı Karara göre; Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mustafa AKKAYA atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.