Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı A101 Aktüel Ürünler öğretmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Günün Önemli Kararları (3 Aralık 2021)

2021/575 Karar Sayılı Karara göre; Diyanet İşleri Başkanlığı'nda açık bulunan Batman İl Müftülüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Nihat KÖK atanmıştır.

2021/576 Karar Sayılı Karara göre; Tarım ve Orman Bakanlığı Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Okan YILMAZ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

2021/577 Karar Sayılı Karara göre; Ticaret Bakanlığı'nda açık bulunan Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Avni DİLBER atanmıştır.

2021/578 Karar Sayılı Karara göre; Ticaret Bakanlığı'nda açık bulunan İç Ticaret Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Adem BAŞAR atanmıştır.

2021/579 Karar Sayılı Karara göre; Ticaret Bakanlığı'nda açık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Suavi ÖNAL atanmıştır.

Anahtar Kelimeler:
AtamaGörevden Alma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.