Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen A101 Aktüel Ürünler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Tapu ve Kadastro'ya Personel Alımı Sevindirdi, Milli Emlak Kararı ise Endişelendiriyor

İstihdam alanlarımızda önemli yer tutan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı milli emlak ile tapu ve kadastro’ya atanabilmek için gerek sosyal medyada gerek ise Ankara ziyaretlerimizi yaparak aylardır sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Twitter’da #emlakveemlakyönetimi etiketi ile sesimizi duyurmaya ve mücadele etmeye kararlıyız.

Son umudumuz olan 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde yetkili sendikanın Tapu ve Kadastro ile Milli Emlak'a personel ataması çalışması yapılması teklifinin kamu işverenleri tarafından onaylanacagina inanarak bekleyen emlak ve emlak yönetimi mezunları Tapu ve kadastroya personel alımı kararına çok sevinirken, personel alım kararı çıkmayan milli emlak'tan yana oldukça endişeli.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammed afacan 3 yıl önce

Desteğiniz için teşekkür ederiz.

Avatar
Muhammed afacan 3 yıl önce

Desteğiniz için teşekkür ederiz.

Avatar
Hakan HATİPOĞLU 2 yıl önce

Bize verdiğiniz için teşekkür ederiz