Öne Çıkanlar 2018 Fazla Mesai Miktarları EBA TV Ortaokul 21-25 Eylül 2020 (Yeni Dönem Uzaktan Eğitim Yayınları) Eksik Emekli İkramiyesi Ödemesi İddiasına İlişkin Açıklama 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Norm Kadro Güncelleme Takvimi Canlı Tırnaklı Hayvanlar

Günün Önemli Kararları (28 Mayıs 2024)

2024/153 Karar Sayılı Karara göre; Ekli listede yer alan Adalet Bakanlığı üst kademe kamu yöneticiliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4'üncü maddeleri gereğince hizalarında belirtilen kişiler atanmıştır.

27/5/2024 TARİHLİ VE 2024/153 SAYILI KARARIN EKİ LİSTE

UNVANI - ADI SOYADI

Teftiş Kurulu Başkanı - Cihan Yıldız

Ceza İşleri Genel Müdürü - Mehmet Yılmaz

Hukuk İşleri Genel Müdürü - Hakan Öztatar

Mevzuat Genel Müdürü - Mehmet Ökmen

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü - Günay Albayrak

Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürü - Ömer Serdar Atabey

Personel Genel Müdürü - Turan Kuloğlu

Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü - Serdar Ateş

Bilgi İşlem Genel Müdürü - Servet Gül

Strateji Geliştirme Başkanı - Tahir Hırslı

2024/154 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince ekli (I) sayılı listede yer alan Adalet Bakanlığı üst kademe kamu yöneticileri görevlerinden alınmış, ekli (II) sayılı listede yer alan üst kademe kamu yöneticiliklerine hizalarında belirtilen kişiler atanmıştır.

27/5/2024 TARİHLİ VE 2024/154 SAYILI KARARIN EKİ (I) SAYILI LİSTE

UNVANI - ADI SOYADI

İnsan Hakları Dairesi Başkanı - Hacı Ali Açıkgül

İcra İşleri Dairesi Başkanı - Yusuf Arapoğlu

27/5/2024 TARİHLİ VE 2024/154 SAYILI KARARIN EKİ (II) SAYILI LİSTE

UNVANI - ADI SOYADI

İnsan Hakları Dairesi Başkanı - Abdullah Aydın

İcra İşleri Dairesi Başkanı - Hasan Özçelik

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından ''Adalet Bakanlığımız üst kademe yöneticileriyle ilgili atama kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Bakanlığımız üst kademe yöneticiliklerine atanan birim amirlerimize görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Görevleri sona eren birim amirlerimize bugüne kadar adaletin tecellisi yolunda verdikleri emekler için teşekkür ediyorum. Adalet hizmetlerimizin etkinliğini ve vatandaşlarımıza sunulan hizmetin kalitesini daha da artırmak için el birliğiyle çalışacağız.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.