Öne Çıkanlar Öğretmene Şiddet Sağlık Bakanı Ahmet Demircan Çerçeve Yıllık Planlar meral akşener Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu Kararı

Kurulan, Kapatılan, Adları Değiştirilen Yüksekokul, Fakülte ve Enstitüler (20 Eylül 2024)

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gümüşhane Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Boğaziçi Üniversitesi Film ve Medya Çalışmaları Enstitüsü, Çankaya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü kuruldu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Patnos Sultan Alparslan Doğa Bilimleri ve Mühendislik Fakültesi, Gümüşhane Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Boğaziçi Üniversitesi Aydın Doğan İletişim Enstitüsü, Çankaya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Çankaya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü kapatıldı.

Uşak Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı İslami İlimler Fakültesinin adı İlahiyat Fakültesi olarak değiştirildi.

2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununun ek 30'uncu maddesi gereğince karar verilmiştir.

Anahtar Kelimeler:
YüksekokulFakülteEnstitü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.