Öne Çıkanlar İstifa Sonrası Yeniden Atama Kurası Milli Eğitim Bakanlığı mesai ücreti A101 26 Eylül 2024 Aktüel Ürünler AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı

Kamuda Tasarruf Tedbirleri Eğitim Programı (10 Eylül 2024)

Personel Genel Müdürlüğü Bakan a. Bülent Çiftçi imzalı resmi yazıda "17 Mayıs 2024 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan "Tasarruf Tedbirleri" Genelgesinde kamu kurum ve kuruluşlarının harcamalarında tasarruf sağlaması, bürokratik işlemlerin azaltılması ve kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli kullanımına ilişkin olarak gerekli tedbirlerin alınması hükmü bulunmaktadır. Genelge uyarınca ilgili uzman kurumlar Tasarruf Tedbirleri Eğitim Programı hazırlanmış ve UEK üzerinden kamu personelinin erişimine açılmıştır.

Bu kapsamda, Uzaktan Eğitim Kapısına yüklenen söz konusu eğitimlerin tüm personel tarafından https://uzaktanegitimkapisi.cbiko.gov.tr adresi veya e-insan mobil uygulamasının UEK modülü içindeki Tasarruf Tedbirleri Eğitim Programı kategorisinden en geç 1 Kasım 2024 tarihine kadar tamamlanmasının sağlanması hususunda bilgilerini ve gereğini arz ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.