Öne Çıkanlar EBA TV Ortaokul 21-25 Eylül 2020 (Yeni Dönem Uzaktan Eğitim Yayınları) 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Norm Kadro Güncelleme Takvimi Eksik Emekli İkramiyesi Ödemesi İddiasına İlişkin Açıklama 2018 Fazla Mesai Miktarları Canlı Tırnaklı Hayvanlar

Emekli Vatandaşlara Kargo/Kurye İndirim Kampanyası

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ''Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak emeklilerimize yönelik kampanyalarımıza devam ediyoruz. Trenlerde ve şehirlerarası otobüslerde emeklilerimize yönelik indirim kampanyalarına devam ediyoruz. Şimdi de PTT tarafından emekli vatandaşlarımıza yönelik standart taşıma ve adrese teslim hizmetlerde ayda en fazla 5 adet olmak üzere yurtiçi varışlı kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim kampanyası başlattık. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekli vatandaşlarımız, PTT iş yerlerine gelerek T.C. kimlik numaralarını ibraz etmeleri halinde indirimden faydalanabilecekler.'' dedi.

Konuya ilişkin PTT'den yapılan açıklamada ''Emekli vatandaşlarımızın kargo/kurye gönderilerine %20 oranında indirim uygulanacaktır. Aynı T.C. Kimlik Numarası ile ayda en fazla 5(beş) defa kampanyadan faydalanılabilecektir. Kampanya yurt içi gönderilerde standart taşıma ve adrese teslim hizmetleri için geçerlidir. Ek/özel hizmetler ve ambalaj malzemeleri kampanyaya dâhil değildir.'' denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.