Öne Çıkanlar Savunma Sanayii Hayata Dokunmak sözleşmeli personel BİM 18 Ekim 2024 Aktüel Ürünler Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzmanlığı Yönetmeliği

Günün Önemli Kararları (19 Ekim 2024)

2024/358 Karar Sayılı Karara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet Safa KOÇÎ atanmıştır.

2024/359 Karar Sayılı Karara göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan îş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İş Müfettişi Erhan TAYLAN atanmıştır.

2024/360 Karar Sayılı Karara göre; Güney Afrika Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince Çok Taraflı İlişkiler Genel Müdürü Kezban Nilvana DARAMA YILDIRIMGEÇ atanmıştır.

2024/361 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince; Sierra Leone Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Eneıji ve Çok Taraflı Ulaştırma Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Burak RENDE, Güney Sudan Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Protokol Genel Müdür Yardımcısı Metin ERGİN atanmıştır.

2024/362 Karar Sayılı Karara göre; Sırbistan Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince İkili İlişkiler Genel Müdürü İlhan SAYGILI atanmıştır.

2024/363 Karar Sayılı Karara göre; 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince, ekli (I) sayılı listede yer alan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bağlı ve ilgili kuruluşlan üst kademe kamu yöneticileri görevden alınmış ve ekli (II) sayılı listede yer alan üst kademe kamu yöneticiliklerine hizalarında belirtilen kişiler atanmıştır.

18/10/2024 TARİHLİ VE 2024/363 SAYILI KARARIN EKİ (I) SAYILI LİSTE

SNO

UNVANI

ADI SOYADI

1

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü I. Hukuk Müşaviri

Murat DEMİR

2

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı

Selçuk ADVAN

18/10/2024 TARİHLİ VE 2024/363 SAYILI KARARIN EKİ (II) SAYILI LİSTE

SNO

UNVANI

ADI SOYADI

1

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Mudurlugu Genel Müdür Yardımcısı

Mithat AYDIN

2

Maden ve Petrol İşleri Genel Mudurlugu I. Hukuk Müşaviri

Devran ÜNLÜ

3

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi

Zafer BENLİ

4

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi

Mithat YÜKSEL

5

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Mudurlugu Yönetim Kurulu Üyesi

Halil YILMAZ

2024/364 Karar Sayılı Karara göre; Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliklerine ve Vergi Müfettişliğine, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 37 nci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince ekli listede yer alan kişiler atanmıştır.

18/10/2024 TARİHLİ VE 2024/364 SAYILI KARARIN EKİ LİSTE

SIRA NO

UNVANI

AD SOYAD

1.

Vergi Başmüfettişi

Filiz ÖZDEMİR

2.

Vergi Başmüfettişi

Ömer BAŞAR

3.

Vergi Başmüfettişi

Erkan DOĞAN

4.

Vergi Başmüfettişi

Cafer DURMUŞ

5.

Vergi Başmüfettişi

Mesut ARDAN

6.

Vergi Başmüfettişi

Cafer BOLATBAŞ

7.

Vergi Başmüfettişi

Önal AKÇAY

8.

Vergi Başmüfettişi

Metin YILMAZ

9.

Vergi Başmüfettişi

Fırat KILIÇ

10.

Vergi Başmüfettişi

Abdullah AKKUŞ

11.

Vergi Başmüfettişi

Fatih YEĞİN

12.

Vergi Başmüfettişi

Uğur ŞENER

13.

Vergi Başmüfettişi

Serkan BAŞ

14.

Vergi Başmüfettişi

Serkan KURT

15.

Vergi Başmüfettişi

Çağatay ŞEN

16.

Vergi Başmüfettişi

Sezer Salih KILIÇOĞLU

17.

Vergi Başmüfettişi

Muharrem KORKMAZ

18.

Vergi Müfettişi

Sedat ÖZEKEZ

2024/365 Karar Sayılı Karara göre; Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Müfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Özgür TUNÇDEMÎR GÜL atanmıştır.

2024/366 Karar Sayılı Karara göre; Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı I. Hukuk Müşavirliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Nergis SAĞLIK atanmıştır.

2024/367 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza UÇAN görevden alınmış ve bu suretle boşalan Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüne Mehmet FİDAN atanmıştır.

2024/368 Karar Sayılı Karara göre; Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Metin TÜRKER, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

2024/369 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Tarım ve Orman Bakanlığı XIV. Bölge Müdürü Mustafa ŞENTÜRK görevden alınmış; II. Bölge Müdürlüğüne, III. Bölge Müdürü Hacı Ahmet ÇİÇEK, IX. Bölge Müdürlüğüne, VIII. Bölge Müdürü Gültekin AKSAN, XIV. Bölge Müdürlüğüne Melikunnas ÖZKAYA, atanmıştır.

2024/370 Karar Sayılı Karara göre; Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Başmüfettişliklerine ve Ticaret Müfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince ekli listede yer alan kişiler atanmıştır.

SIRA NO

UNVANI

AD SOYAD

1.

Ticaret Başmüfettişi

Mehmet ŞEŞEN

2.

Ticaret Başmüfettişi

Duran TURANÇÎFTÇÎ

3.

Ticaret Başmüfettişi

Ömer ERGİN

4.

Ticaret Başmüfettişi

Zübeyir APAK

5.

Ticaret Başmüfettişi

Muhammed Semih SALALI

6.

Ticaret Başmüfettişi

Mehmet DOĞRU

7.

Ticaret Başmüfettişi

Mehmet AYDOĞDU

8.

Ticaret Başmüfettişi

Mehmet Umud CEMÎLOĞLU

9.

Ticaret Başmüfettişi

Müslüm YILDIRIM

10.

Ticaret Başmüfettişi

Sevinç Gökhan KOŞAR

11.

Ticaret Başmüfettişi

Abdurrahman ÖZCAN

12.

Ticaret Başmüfettişi

Esen ÖZDEN

13.

Ticaret Başmüfettişi

Ferdi SEPETÇİ

14.

Ticaret Müfettişi

Veli KAYADİBİ

2024/371 Karar Sayılı Karara göre; Helal Akreditasyon Kurumu Yönetim Kurulu Başkanlığına Zafer SOYLU, Genel Sekreterliğine Mustafa Süleyman BEŞLİ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

2024/372 Karar Sayılı Karara göre; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında açık bulunan; Marmaris Bölge Liman Başkanlığına, Ceyhan Bölge Liman Başkanı Eray AYKANAT, Ceyhan Bölge Liman Başkanlığına Mustafa YILMAZ, İskenderun Bölge Liman Başkanlığına Atilla PİRALİOĞLU, Karadeniz Ereğli Bölge Liman Başkanlığına Bülent EYÜPOĞLU, Mersin Bölge Liman Başkanlığına Aytekin SARICA, Tuzla Bölge Liman Başkanlığına Ahmet PORSUK, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.