Öne Çıkanlar Güvenlik Korucusu Hakmar Express 25 Ocak 2024 Aktüel Ürünler Jeotermal Enerji Kaynağına Dayalı Elektrik Üretimi Başvuruları EKPSS Sonuçları Berat Albayrak

2024 Yılı BKUBTS Ne Zaman?

24 Kasım 2024 tarihinde Ankara’da (062 ANKARA/ÇANKAYA) saat 10.15'te yapılacak Tarım ve Orman Bakanlığı Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Yazılı Sınavı (2024-BKUBTS) Başvuruları 9-15 Ekim 2024 tarihleri arasında alındı. Sınav 75 dakika sürecek. 

Sınava, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak koşuluyla sadece ziraat mühendisi, eczacı, kimya mühendisi, kimyager, orman mühendisi, orman endüstri mühendisi ve bitki sağlığı ile ilgili dersleri alarak mezun olmuş tekniker veya ziraat teknisyenleri katılabilecektir. Adayların eğitim ve mezuniyet tarihi bilgileri beyanlarına göre alınacaktır.

2024-BKUBTS: Kılavuz ve Başvuru Bilgileri : https://www.osym.gov.tr/TR,32746/2024-bkubts-kilavuz-ve-basvuru-bilgileri.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.